• Caută

Azi,

Câteva cuvinte despre viitorul Ministru al Justiţiei

Scris la data de de catre Alexandru Tănase

Cred că pentru prima dată în istoria ţării noastre atenţia opiniei publice a fost concentrată asupra candidaturii viitorului Ministru al Justiţiei. Tot pentru prima dată, pentru a desemna o persoană în această funcţie a fost necesară o perioadă de aproape o lună de zile. Din cele relatate în presă, rezultă că această funcţie i-a fost propusă domnului Mihai Poalelungi (judecătorul RM la CEDO) şi domnului Vitalie Nagacevschi (ex-deputat PLDM). Deşi ambii au calităţile necesare pentru a fi un bun Ministru al Justiţiei, au refuzat această funcţie.

Ieri, Premierul V. Filat a anunţat cine va fi viitorul Ministru al Justiţiei. Acesta este Oleg Efrim, fost avocat parlamentar şi actual viceministru al justiţiei. Ce cred eu despre această decizie a Premierului Filat? Cred că de această dată, dl V. Filat a adoptat o decizie corectă. Mă bucur ca dl Prim-Ministru a găsit forţa necesară să treacă peste anumite animozităţi şi a ţinut cont de recomandarea pe care i-am făcut-o atunci când am discutat numirea mea în calitate de judecător la Curtea Constituţională.

Dl Oleg Efrim a fost parte a echipei cu care am lucrat timp de aproape doi ani de zile. Dumnealui a fost implicat în efectuarea micii reforme judiciare care urmează a fi prezentată în curând spre aprobare Guvernului. Dl Oleg Efrim este la curent cu esenţa reformei judiciare pe care am lansat-o în urmă cu doi ani. Pentru a asigura o continuitate proiectelor de reformă iniţiate, candidatura dlui Oleg Efrim a fost cea mai potrivită.

Voi reveni la ceea cu ce am început – la atenţia cu care opinia publică a urmărit şi a aşteptat această nominalizare. Aceasta înseamnă că şi aşteptările vor fi destul de mari. Din această perspectivă vreau să-i urez dlui Oleg Efrim succes în funcţia pe care urmează să o exercite şi să-l asigur de sprijinul meu când va fi necesar.

Comentarii (13 comentarii)

-" ASASINATE KGB "-

05/05/2011 at 08:05

# MONTREAL spune:
29 aprilie 2011, la 00:12

http://www.pavlicenco.md/2011/04/27/pnl-va-invita-la-o-conferinta-de-presa-2/comment-page-1/#comment-34116

ATENTIE-ATENTIE-ATENTIE !!!!!!!!!!!!!!!! DORIN CHIRTOACA VA FI ASASINAT de catre KGB
chisinau/KGB tiraspol/ FSB moscova!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!! !!! COLOANA A CINCEA RUSEASCA VA FACE TOT POSIBILUL CA D.CHIRTOACA SA NU FIE REALES
IN FUNTIE DE PRIMAR LA 5 IUNIE 2011, VA MERGE CHIAR SI LA PASI NEMAIVAZUTI – DISPERSAREA
ELECTORATULUI DEMOCRAT -INTELEGEREA DINTRE PLDM SI PCRM————————– ——-
———————– —————————— —————————— —-
————————– —— CIND CHIRTOACA VA FI INLATURAT DIN POLITICA, VA FI MAI
USOR DE LICHIDAT ACEASTA PERSOANA,CARE POATE AVEA UN VIITOR POLITIC PRO-ROMAN PERICULOS
P-U MOSCOVA. NEFIIND O PERSOANA PUBLICA VA FI MAI USOR DE INFAPTUIT CRIMA SI DE ASCUNS
PROBELE, VEZI CAZUL LUI NICOLAE COSTIN ( DECEDAT16 februarie 1995 – LEUCEMIE+ soferul lui
la fel a decedat de aceeasi boala) SI GHERGHE GIMPU (DECEDAT 13 noiembrie 2000 -ACCIDENT
RUTIER ), AMBII AU FOST INLATURATI DE LA PUTERE SI APOI —————————— —
————————— —————————— ——————————
———————-LICHIDATI—————————– —————P-U A PREZICE
VIITORUL TREBUIE DE ANALIZAT TRECUTUL———————- -TRIMITE LA TOTI

  Sem

  05/05/2011 at 10:30

  Ma da ai o imaginatie cam bolnava. Tu cind te plimbi prin oras, cred ca vezi numai kgb-isti in jurul tau)))) Fa o vizita la medic, cred ca ti-ar face bine/ proromanule )))

andrei

05/05/2011 at 08:58

Atentie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SE CONTINUA ACEEASI METODA DE LICHIDARE A POLITICIENILOR PRO-ROMINI, SI NU NUMAI A POLITICIENILOR, DAR SI A OAMENILOR DIN DOMENIUL CULTURII.
1. „ACCIDENT RUTIER ” A FAMILIEI ALDEA-TEODOROVICI-PENTRU CINTECUL – PENTRU LIMBA NOASTRA.
2. NICOLAE COSTIN ( DECEDAT16 februarie 1995 – LEUCEMIE+ soferul lui
la fel a decedat de aceeasi boala) SI
3.GHEORGHE GHIMPU (DECEDAT 13 noiembrie 2000 -ACCIDENT
RUTIER ), AMBII AU FOST INLATURATI DE LA PUTERE .
4.”ACCIDENT RUTIER ” PENTRU GRIGORE VIERU….

ASA-I, CINE DISCUTA MULT DESPRE ROMINISM, MAI DEVREME SAU MAI TIRZIU SUNT LICHIDATI PRIN METODE GREU DE DEMONSTRAT.
ACESTE COMENZI DE LICHIDARE SUNT ORDONATE DE TRADATORI, CARE S-AU VAZUT AZI PE SCAUN POLITIC, FOSTI „PATRIOTI ” AI ZILEI DE ERI.

Jora Botsu

05/05/2011 at 09:13

Domnule Tanase, ar fi bine sa dati textele lu taticu sa le controleze de greseli :D…virguli s.a

Alexei

05/05/2011 at 10:01

D-le Tanase, sint impresionat de calmul si abordarea lucrurilor intr-un stil european! Un trasnfer de putere foarte calm si linistit! Va felicit ca a-ti depasit discrepantele si urati succesorului D-Voastra curaj! Asa ceva pot sa-si permita doar oamenii puternici! Curaj si eu Va doresc in tot ce faceti mai departe!

"DIHORILOR "

05/05/2011 at 11:10

pt. Sem /esti pro-american cu nume englezesc?/:
Ai in vedere la medicul de la spitalul de la Costiujeni ? Exact asa cum procedeaza KGB chiar si acum uneori cu cei care privesc peste Prut ? Asta te – a tradat: esti „vânatorul” KGB de pe toate Forumurile patriotice din Chisinau.
Pashol na Turbinka, calailor si asasinilor !

iulianna

05/05/2011 at 11:33

Dle Efrim este un profesionist! Cred ca se va descurca cu brio (daca il vor lasa) in functia de Ministru al Justitiei! Pacat ca Dvs ati plecat … probabil ca nu ati avut alta solutie 🙁

Anka

05/05/2011 at 11:43

Intrebare: de ce de data aceasta premierul a luat o hotarire corecta?

Cind dvs ati fost numit ministru al justitie nu erati de acord, nu a fost o hotarire corecta?

ALEXANDRU

05/05/2011 at 11:48

D-le Tanase,am o rugaminte personala,faceti tot posibilul ca in tara mea sa nu mai fie un partid comunist la putere,tara dacilor,cu o istorie mare si bogata,sint convins ca o cunoasteti.Dumnezeu sa ne ajute,in toate lucrurile pornite,merjeti pina la capat ca un adevarat PATRIOT ai tarii noastre.Va rugam!

cuzavoda

05/05/2011 at 15:10

Da acest OLEG EFRIM nu cumva e scula secreta a lui Filea????

Trubadur

05/05/2011 at 20:05

Da, si inca: :::::::: Iaca UCRAINENII nu vor sa serbeze in ziua de 9 mai. Da iaca Maldavenii nostri vor iesi toti ca unul, avand pe frunte steaua cu 5 colturi. Bineinteles Babacul Boronin, o sa defileze, iar TV-viziunile vor filma orice discurs, fie si aberant ca apoi sa fericeasca “boborul…”

Da, iaca UCRAINENII declara ca ziua de 9 mai sa fie declarata – Ziua ocupatiei sovietice. Da, dar Maldavenii nostri… de eliberare. (???)
Iaca-sa!
Da, si inca UCRAINENII zic ca nu au pentru ce se bucura la 9 mai, da Maldavenii au, pentru ca vor ave ocazia sa mai bea un pahar-doua de Vodka Stalinskaia… intru amintire!!!

Si iaca UCRAINENII considera ca cei 70 de ani de ocupatie sovietica a adus multe suferinte poporului, dar Maldavenilor nostri – le-a parut paradis dupa care inca mai sunt nostalgici si azi.

Iata ce declara Ucrainenii: ca din cauza lu 9 mai ei au pierdut statalitatea, independenta, libertatea… Aproape ca era interzis pana cu cuvantul UCRAINEAN – da iaca Maldavenii de alde Dodon si Boronin au uitat ca sunt ROMANI si nici azi nu-si amintesc… “Doamne, sa te fereasca!” – cum zicea o rusoaica.
Si inca UCRAINENII au constientizat ca sovieticii le-au “nationalizat” averile – asa se numea la sovietici deposedarea nelegitima!
Da, dar Maldavenii – vor serba !

UCRAINENII nu mai vor sa se bucure si sa serbeze ca mii de preoti si intelectuali au fost arestati, deportati, omorati fara judecata,
da, dar Maldavenii VOR dansa in marsh de fanfara…

UCRAINENII nu mai vor “pадоваться убийству советскими карателями православных Патриархов, глав церквей;
Oбесчесчиванию монахинь, превращению храмов в скотобазы, Bытравливанию в сердцах веры в Бога, Переделыванию самой просвещённой европейской нации в стадо безмозглых алкоголиков и наркоманов, однотипных енакиевских януковичей;

Депортации, унижению, погребению заживо миллионов ни в чём не повинных людей; Планомерному заселению оккупированных земель инородными элементами, коровициными да табачниками;

Mногосерийному искусственному голоду? Кровавым Голодоморам 1921–1923, 1932–1933, 1946–1947 гг.
Методическому физическому уничтожению самых лучших сыновей и дочерей Украины; Запрету на использование украинского языка и письменности;

Использованию украинских детей в качестве пушечного мяса в глупых бойнях и грязных авантюрах Российской Империи — от т.наз. «Великой отечественной» до вторжения в Афганистан;

Радоваться победе взорвавших Чернобыльскую АЭС испытателей из КГБ; Победе безбожников, создавших в 1943 году cекту «Московский Патриархат»;

Победе комсомольцев, затопивших Днепровские пороги и высадивших в воздух киевские святыни; Победе поджигателей Софии Киевской и Библиотеки им. Вернадского;

Победе душителей Владимира Ивасюка и Аллы Горской…”

Da, iaca Maldavenii au uitat ce suferinte au trait parintii si buneii lor…
UCRAINENII declara:
“В результате Второй мировой войны всего этого можно было бы избежать, если бы не повторный, на сей раз полномасштабный возврат Советским Союзом контроля над Украиной. Если бы не предательство со стороны Запада в виде расистских Ялтинских соглашений, на долго поделивших страны Европы на два неравных сорта. Если бы не 9 мая…”

  user

  06/05/2011 at 12:36

  Tot î-i pupi în fund pe ukraineni,europeni,georgieni…toţi fasciştii şi trădătorii şi mai ales curvele de romînaşi care l-au pupat în fund pe hitler apoi pe stalin…tu eşti la fel.EU sunt moldavean ci nu un romănaş răpănos!!!

Daotana

06/05/2011 at 06:43

Studiaţi cartea MOLDOVA COSMICA (o găsiţi în reţeaua Pro Noi şi Poşta Moldovei) pentru a înţelege ce se întâmplă în ţara noastră şi locul ei în Europa.

comenteaza

Adresa de email nu va fi publicată. Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Din activitatea politică

ultimele ştiri şi noutăţi

Alexandru Tănase a fost ales Preşedinte al Curţii Constituţionale

Alexandru Tănase a fost ales noul preşedinte al Curţii Constituţionale. Decizia...

Citeşte ştirea

Alexandru Tănase a participat la aniversarea a 15-a a Curţii Constituţionale a Letoniei

Judecătorul Alexandru Tănase a participat la Conferinţa internaţională dedicată...

Citeşte ştirea

(interviu) Alexandru Tănase: eventualitatea unor alegeri anticipate nu ţine de norma legală, ea ţine de situaţia politică la moment

Zile numărate. Atat i-ar mai rămâne actualului Parlament pentru a alege un şef...

Citeşte ştirea
Urmăreşte-i activitatea
acum şi pe conturile:
Twitter Alexandru Tanase si Facebook Alexandru Tanase